Vastgoedmakelaar Niels Immo Mezza

KIJKDAGEN HUIS VITALE WEEKEND 6-7 juli

Met veel trots kunnen wij meedelen dat de eerste inwoners hun intrede gemaakt hebben in Huis Vitalé en ter ere hiervan we zaterdag 6 en zondag 7 juli kijkdagen inlassen op afspraak voor de geïnteresseerde kandidaten.

 

Concreet houdt dit in dat we u op afspraak (samen met uw familie) uitnodigen om de appartementen te bekijken en heel het concept en de beleving van Huis Vitalé nogmaals toe te lichten. 

 

Wil je graag eens laagdrempelig komen kijken? Zonder enige verplichting en in het gezelschap van vrienden en familie? Laat ons dan zeker iets weten en dan plant Niels je graag in tussen 13:00 - 17:00 op zaterdag 6 juli en zondag 7 juli van 09:00 - 13:00.

Tot dan!

GELD BESPAREN MET IMMO MEZZA

Bij Immo Mezza geloven we in duidelijkheid en een betaalbare service. Gedaan met torenhoge commissies na geleverde diensten. Bij ons kies je voor een servicepakket op maat zodat je nooit meer voor onaangename verrassingen komt te staan. GEEN VERKOOP is uiteraard GEEN VERGOEDING. Tel jij even mee hoeveel je dankzij Immo Mezza kan besparen zonder te hoeven inboeten aan service en expertise?
Waarde van de woning

€ 360,000

Klassieke Commissie 3.63%

€ 0

€ 0

Het verschil in prijs

€ 0

Prijs excl. BTW

Ik bespaar 
€ 0

Huis besparen
Prijs incl. BTW

Ik bespaar 
€ 0

© 2024 immo mezza rechten voorbehouden
Made by Amai.Immo
Gebruiksvoorwaarden
Privacybeleid

immoscoop logo